De ijsbaan is open!

8.12.2022
Deel dit artikel

Sinds 26 december is de ijsbaan open. Het heeft hard gevroren waardoor de ijsbaan in 1 nacht helemaal dichtgevroren is. De mensen komen uit heel het land om op onze mooie baan te rijden. Wilt u ook rondes rijden? Koop dan alvast uw ticket online zodat u geen wachttijden heeft aan de poort. Dit gaat allemaal van uw schatstijd af helaas.

Deel dit artikel

Bijzondere Zonnedag ‘op de ijsbaan’

De afdelingen Aadorp, Vriezenveen en Westerhaar van de Zonnebloem vieren op woensdag 13 september het 60-jarig bestaan.

Algemene Ledenvergadering 2023

Aankomende maandag wordt de algemene ledenvergadering gehouden. We hopen jullie allemaal te kunnen verwelkomen.‍

14 juli Harmonie optreden

14 juli 2023 komt de harmonie op ons terrein voor een mooi buitenconcert.