"Wanneer het vriest wil ik meteen kunnen schaatsen!"

Met uw lidmaatschap onderhouden wij de baan zodat u meteen kunt schaatsen wanneer het ijs dik genoeg is. We onderhouden de onderlaag, het clubgebouw en de omringende boscage om er voor te zorgen dat de baan er ten alle tijde strak bij blijft liggen. Dus helpt u ons ervoor te zorgen dat de baan in de zomer perfect is om op te skeeleren en in de winter klaar is om te fungeren als schaatsbaan wordt dan lid van de vereniging. Voor volwassenen kost een jaar lidmaatschap 10,- per seizoen en voor jeugdleden 5,-.

Hoe werkt een lidmaatschap

Kosten van een lidmaatschap
Je kunt lid worden door ons lidmaatschapsformulier in te vullen zodat je een doorlopend lidmaatschap aangaat met ons. Je betaald dan door machtiging €10,- per seizoen (Jeugd €6,-) Je hebt dan tijdens de openingstijden toegang tot de schaatsbaan tijdens de vorstperiodes. Wil je liever lid worden voor één winterseizoen, dan kun je dit aangeven in het formulier. Wanneer je pas lid wilt worden wanneer het vriest dan kun je aan de baan een lidmaatschap afsluiten.

Regels t.a.v. de contributie en opzegging
Om gebruik te kunnen maken van de ijsbaan in de vorstperiodes kun je lid worden van de vereniging. Hiermee ondersteun je de vereniging en het onderhoud van de baan. Om gebruik te kunnen maken van de ijsbaan in de vorstperiodes kun je lid worden van de vereniging. Hiermee ondersteun je de vereniging en het onderhoud van de baan. Om gebruik te kunnen maken van de ijsbaan in de vorstperiodes kun je lid worden van de vereniging. Hiermee ondersteun je de vereniging en het onderhoud van de baan. Om gebruik te kunnen maken van de ijsbaan in de vorstperiodes kun je lid worden van de vereniging. Hiermee ondersteun je de vereniging en het onderhoud van de baan.

Contactpersoon lidmaatschap:
Jos Löwik
0620052967
lowikjos@gmail.com

Bedankt voor uw inschrijving. Wij zullen zo snel mogelijk reageren op uw bericht of aanvraag.
Mocht er spoed zijn kunt u ons altijd even bellen op 0546-561805
Oeps! Er ging iets mis. Controleer de velden en probeer het nogmaals.